Theo van der Perk

Mechanisatiebedrijf bv

Parkweg 95 4153XL Beesd

Bedrijfsinfo

Familiebedrijf, Service en Betrouwbaar!

Fam. Van der Perk al meer dan 110 jaar actief in de Landbouw.

 

4 generaties lang staan Service en Betrouwbaarheid hoog in het Vaandel, 24 uur per dag staat de familie van der Perk klaar om U te helpen. We zijn professioneel uitgegroeid en specialist geworden in John Deere tractoren en Taarup / Kverneland landbouwmachines. Sinds voorjaar 2011 is van der Perk CLAAS dealer, naast de bekende CLAAS tractoren voeren zij ook de CLAAS hooibouwmachines, persen, opraapwagens en telescoopladers. Tevens is van der Perk dealer geworden van KAWECO bemesters, silagewagens en kiepers.
De 5de generatie ( Jeroen, Peter en Erik) zijn zich aan het voorbereiden zodat continuïteit gewaarborgd is.
 

 

Tuin- & Parkmachines specialist en vakhandel.

Van der Perk onderscheidt zich in deze sector, door snelle service en inzet komen zowel de professioneels als particulieren klanten. Door een selectie te maken in het aanbod, verkoopt van der Perk alleen producten waar zij achter kunnen staan. Van der Perk verkoopt o.a.: Honda, John Deere, Echo, Eliete, Cramer, Tielburger, Metabo, Nibbi, Aspen ed. zie verder op onze site.


In 2008 heeft het moederbedrijf (Heytrac bv) van Loen Groentechniek bv in Soest opgericht, d.m.v een activa overname. Van Loen Groentechniek bv is een specialist op Tuin- & Parkmachine gebied. De klantenkring bestaat naast de particulieren sector voornamelijk uit professioneels o.a.:  hoveniers, gemeenten, recreatiebedrijven, maneges, aannemers, waterschappen, ed. klik op: www.vanloen.nl.

Voor 24 uur onderdelen service kunt u terecht op www.1001parts.nl.

Deze site heeft familie van der Perk speciaal opgezet om overtollige, lang liggende en nieuwe voorraad aan te bieden. Vele klanten over de wereld maken gebruik van deze site. Op 1001parts worden zowel nieuwe, gebruikte als gereviseerde onderdelen aangeboden. Daarnaast biedt van der Perk collegadealers de gelegenheid om zo ook hun voorraad via deze site te verkopen. De kortingen en acties lopen op tot wel 50% op origineel merk onderdelen.


WBE-verhuur bv is het jongste bedrijf van Fam. Van der Perk.

Naast de verkoop van gebruikte en nieuwe machines is van der Perk een verhuurbedrijf begonnen. Sommige producten, gebruikt u zo weinig dat ze meestal te duur zijn om aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan opraapwagens, grote tractoren, transporters (gators), grote zelfrijdende maaimachines, vervoer dmv bakwagen of aanhangers, ed. WBE-verhuur heeft voor u deze producten aangeschaft om zo uw bedrijfskosten laag te houden.

Bij interesse klik op www.wbeverhuur.nl.


Veilen bij Fam. Van der Perk

2 tot 3 maal per jaar organiseert Fam van der Perk is samenwerking met Veilinghuis Troostwijk een Voor- en Najaarsveiling. Alle niet verkochte inruil machines en door derde ingebrachte machines worden eens in de 6 maanden, u aangeboden via deze veiling. U bepaalt zelf de aanschafprijs van deze producten. Wilt u ook machines inbrengen voor deze veiling, dat kan tot uiterlijk 3 weken voor de te houden veiling.

Kijk op www.troostwijkauctions.com voor contactpersonen.


Nog veel meer, teveel om op te noemen,

U bent altijd van harte welkom bij familie van der Perk in Beesd

De koffie staat er altijd klaar!

 

Fam. Van der Perk biedt u achter de schermen meer dan u ziet !!

Wilt u meer weten of laat u overtuigen door onze Service? Bel, mail of kom langs bij Fam. van der Perk in Beesd.

Overdag geen tijd? wij zijn er ’s avonds ook voor u.

(bel even voor een afspraak 0345-681493).